Information om servicen


Information om voresmindesider.dk

voresmindesider.dk er et samarbejde mellem bedemændene, der laver annoncerne, og Adstate Danmark A/S by Nordic Funeral. Ansvarshavende: Karsten Saugstrup Niesen.


Denne side viser dødsfald fra hele Danmark. Dødsfald vises først når de er publiceret af de pårørende i avisen, på mindesiden eller direkte på denne side. Man kan ved at trykke på enkelte annonce se hvilken bedemand/begravelsesforretning der har varetaget bisættelsen/begravelsen.

 

For hvert dødsfald er der mulighed for at se dødsannoncen og ved nogle bestille blomster til ceremonien eller kondolenceblomster leveret til en privat adresse. For de familier som har takket ja til mindeside og donation(er), er der også et link til dette.
I nationalt søg vil der som minimum altid være et link til en dødsannonce for dødsfaldet. Hvorvidt linket til blomsterbestilling, mindeside og donation er aktiveret, vil afhænge af, hvilke servicer den udførende begravelsesforretning tilbyder.

 

Om bestil blomster

I blomsterbutikkerne kan du bestille blomster til mange af de bisættelser/ begravelser der er angivet på voresmindesider.dk. Da blomsterløsningen integreret på hjemmesiden, er meget af den nødvendige information for bestilling og levering allerede på plads. Det gør det nemt at købe blomster til ceremonien eller kondolenceblomster leveret til en privat adresse.
Blomster + kort/bånd betales med kort ved bestilling. Bestillingen sendes direkte til begravelsesforretningen eller dennes udvalgte blomsterhandler(e). Som kunde modtager du din kvittering og bestillingsbekræftelse på e-mail, når du har gennemført betalingen. Betalingen administreres af PayEx, med størst mulige sikkerhed.
Du kan også bestille blomster til andre begravelsesforretninger, såfremt de tilbyder denne service. (Bestillingsknappen er aktiveret/ikke aktiveret) Bestillingsvilkårene er de samme for alle bestillinger, men produkter og priser vil kunne variere afhængigt af hvilken begravelsesforretning og florist, som står bag denne service.

 

Om mindesiderne

På vores mindesider kan du dele minder, billeder og musik med familie, venner og andre, som besøger mindesiden. Mange vælger at skrive en lille historie (nekrolog), som så kan findes der af nutidens og fremtidens generationer. For de efterladte bliver minderne flere, jo mere indhold der er på siden. Der opfordres derfor til at tage del i aktiviteterne, for eksempel skrive en sidste hilsen eller tænde et lys.
Hvis du ønsker at oprette en mindeside, tager du kontakt til den begravelsesforretning som arrangerede bisættelsen/begravelsen.
Mindesiden er en mødeplads hvor værdighed, etik og omtanke er vigtig. Vi forbeholder os retten til at slette indhold som kan virke stødende.

 

Om donationer

Når nogen går bort, bliver det stadig mere almindeligt at familien ønsker at der gives donationer i forbindelse med dødsfaldet, istedet for evt. blomster til højtideligheden. Det kan familien nemt opsætte digitalt på mindesiden for den afdøde. Den valgte modtager af donationen kan være en lokal organisation/afdeling eller en af de store nationale foreninger. Når nogen giver en donation, oprettes der et gavebevis, som sendes til giveren og til familiens administrator af mindesiden. Familien får en oversigt over alle, som har givet gaver, og det totale beløb som er indkommet. Det enkelte gavebeløb er ikke synligt for familien.
Donationen betales med kort, og betalingen går via PayEx til det udvalgte formål. Tjenesten er tilgængelig 24/7, og sikrer en meget sikker og automatiseret håndtering af donationer.
Adstate Danmark A/S by Nordic Funeral l Hirsevænge 6, 7870 Roslev l Tlf. nr. +4597560207 l supportdk@adstate.com